Početak zajedničkih treninga u Kragujevcu

Odlično raspoloženje i izuzetna motivisanost obeležili su početak zajedničkih treninga organizovanih od strane Tekvondo asocijacije Srbije posle višemesečne pauze koja je izazvana pandemijom virusa COVID19.

Sa zajedničkim treninzima TAS-a otpočelo se u Kragujevcu, u hali Park.Domaćini, Tekvondo akademija Kragujevac,  obezbedili su salu u kojoj su vežbali takmičari iz Niša, Kruševca, Knjaževca, Kuršumlije, Smedereva, Mladenovca,  Petrovca na Mlavi i Leskovca.

Treninge mlađim pionirima vodili su Miodrag Jovanović i Radoš Savić. Sa starijim pionirima radili su Slavko Germanac i Ivan Dimitrijević. Vladan Nikodijević i Zvezdan Milenković vodili su rad sa kadetima dok su juniori i seniori brusili formu sa Aleksandrom  Stamenkovićem i Dejanom Živkovićem. Aleksandar Stamenković i Dejan Anđelković su vodili treninge takmičara u formama i treninge paratekvondista.

-Odlično raspoloženje među takmičarima na ovom prvom treningu posle tako dugog vremena. Svi su poželeli da treniraju zajedno što je i razumljivo imajući u vidu da smo preživeli izuzetno težak period pandemije COVID19 rekao je Slavko Germanac, trener Tekvondo akademije Kragujevac. -Takmičari su izuzetno motivisani i spremni za rad što su pokazali izuzenim zalaganjem tokom treninga. Želeo bih da naglasim da smo se prilikom ovog treninga pridržavali u potpunosti svih propisanih mera od strane struke. Upravo zato ovoga puta nismo imali sparinge već smo rad i treninge bazirali na radu sa fokuserima, što je jedan od načina pridržavanja propisanih mera.