Snežana Banković gost emisije Radio Beograda

Snežana Banković, u svojstvu predsednice Zdravstvene komisije TAS i zvaničan lekar tekvondo reprezentacije i paratekvondo reprezentacije TAS bila je gost Radio Beograda 1, tačnije kultne emisije „Vreme sporta i razonode“.

Sa gošćom Radio Beograda 1, dr prim sci med Snežanom  Banković, specijalistom ORL i ultrazvučne dijagnostike, sportskim lekarom sa međunarodnim licencama, predsednicom Zdravstvene komisije TAS i zvaničnm lekarom tekvondo reprezentacije i paratekvondo reprezentacije TAS, članicom Zdravstvene komisije Olimpijskog komiteta Srbiju  razgovarala je eminentna srpska novinarka, Snežana Pantović, na temu kako su sportisti prevazilazili i uspešno prevazišli period vanrednog stanja izazvanog pandemijom COVID 19.

Doktorka Snežana Banković je svima u borilačkim sportovima dobro poznato i rado viđeno lice. O tome svedoči više od 30 godina rada u tekvondou, džudou i karateu.

Učestvovala na velikom broju međunarodnih takmičenja kako u zemlji tako i u inostranstvu, Svetskim i Evropskim prvenstvima u svim uzrastnim kategorijama. U Srbiji je na velikom broju takmičenja bila glavni organizator zdravstvene zaštite.

Gostovanje Snežane Banković poslušajte na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=uYYGeC-NxZk&feature=youtu.be