Todor Vasilić bronzani na Prezident kupu u Antaliji

Orlići nastavljaju da nižu medalje na Prezident kupu u Antaliji. Todor Vasilić kadetski reprezentativac Tekvondo asocijacije Srbije osvojio je bronzu u kategoriji do 33 kilograma.

Vasilić je u prvom kolu pobedio reprezentativca Rusije 11:2. Todor je nastavio pobednički niz i u drugom meču, u kome je takodje bio odličan i pobedio još jednog člana Zbornaje 21:7. Srpski Orlić u trećem kolu pobedio je  Francuza na zlatni bod posle rezultata 5:5. Za ulazak u polufinale, Vasilić je još jednom bio bolji od  predstavnika Rusije 24:4 (na prekid). U meču za veliko finale, na žalost, Ukrajinac je bio bolji, čime je Vasilić Prezident kup završio sa  bronzom oko vrata.

-Jako sam srećan , ostvario sam jedan san a to je da uzmem medalju na ovako prestižnom  turniru. Bilo je zaista naporno, dosta borbi, Mislim da sam mogao i bolje ali i polufinale je odličan rezultat jer sam se tako kvalifikovao na Prvenstvo Evrope. Želeo bih da se zahvalim svima, pre svega  mojim roditeljima , drugovima iz kluba  iz Tk Azija i onima koji su ovde navijali za mene. Zahvaljujem se svim mojim trenerima  a posebno mom treneru Veljku Savićeviću- istakao je Todor Vasilić.